GoBIO - Lifestyle magazine

Продукти

Супер Храни и Напитки

Супер Храни и Напитки

VITAMIN WELL

VITAMIN WELL
ANTIOXIDANT -  ЗАЩИТЕТЕ КЛЕТКИТЕ В ОРГАНИЗМА СИ
Antioxidant съдържа антиоксидантите витамин С и витамин Е, както и минералите селен,
манган, мед и цинк, които допринасят за защита на клетките от оксидативен стрес.
CARE -  КРАСОТАТА ИДВА ОТВЪТРЕ
Care съдържа витамин В12 и фолиева киселина, които имат роля в процеса на клетъчното делене, както и биотин, който допринася за поддържането на хубава кожа и нормален растеж на косата.
EVERYDAY -  ОТЛИЧНА ЕЖЕДНЕВНА ДОБАВКА
Everyday съдържа 7 витамина и 3 минерала, включващи витамините В3, В5 и В12, и биотин, които допринасят за постигане на нормален метаболизъм с генериране на енергия, както и магнезий, който участва в електролитния баланс.
RELOAD - КОГАТО ИМАТЕ НУЖДА ДА ПРЕЗАРЕДИТЕ
Reload съдържа магнезий, който допринася за електролитния баланс. Биотин и витамин В12 нормализират произвеждането на енергия при обмяната на веществата. Напитката
съдържа и витамин D, който се усвоява естествено в кожата, когато сте на слънце.
UPGRADE - МИНЕТЕ НА ДРУГО НИВО
Upgrade съдържа витамини В6 и В12, които подпомагат намаляването на чувството за отпадналост и умора. Upgrade също така съдържа магнезий и много витамин D, които
допринасят за нормалното функциониране на мускулите. Vitamin Well UPGRADE е разработен съвместно с футболната звезда Златан Ибрахимович. Действието на напитката е изцяло съобразено с неговия начин на живот и с вкусовите му предпочитания. Златан Ибрахимович е взел участие в наименуването на продукта, както и в дизайна на бутилката, на която се вижда подписът му.

Последни публикации

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане