GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / Знаете ли, че? / Green Life Expo - изложение за природосъобразен и...

Любопитно

Знаете ли, че?

Знаете ли, че?

Green Life Expo - изложение за природосъобразен и здравословен начин на живот

Green Life Expo -  изложение за природосъобразен и здравословен начин на живот

Да живеем като слушаме повече тялото си и по-близко до природата, като не нарушаваме нейните неумолими закони, не е просто мода. Това е осъзнат и информиран избор за все повече хора, които поставят еко изисквания към всичко – храната и напитките, които слагат на масата, предметите, които използват в ежедневието си, козметиката, с която се подържат, дрехите, които обличат, медикаментите, които приемат, автомобилите, които карат.

И тъй като „зелената“ наука във всички направления се развива изключително динамично, за да се запознаем с най-новите тенденции в тази сфера ще ни помогне Green Life Expo изложение за природосъобразен и здравословен начин на живот, което ще се проведе  от 25 до 27 август 2016 година в Експозиционен център Флора – Бургас.

Кои са участниците, с чиито продукти  ще може да сверим „биологичните си часовници“?

Темата за безопасната ни чистотата е водеща за продуктите на фирма E V International Ltd., която е лидер в производството на продукти за екологично почистване за домашни и индустриални нужди

Подробности за продуктите на  http://ev-international.com/bg_BG/page/homepage

А демонстрации на живо – на  Green Life Expo.

Богата гама продукти и услуги от битова и индустриална химия, хотелски консумативи и козметика с формула щадяща както човешкото тяло, така и природата предлагат от Diva 69. Сред новостите, които ще представят са парфюм-лосион за тяло с уникален аромат, отлично средство срещу стареене и дехидратация  на кожата. Арганова серия с витамини А и Е, екстракт от Невен и Лайка, D-Pantenol, течен сапун със специална формула която се грижи за мекотата и еластичността на кожата, а за шофьорите - силиконова паста за гуми, която ги предпазва от външни атмосферни условия.

www.facebook.com/Green-Life-Expo-1558986331091515/Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане