GoBIO брой 19

Рубрики от архива

Никол Станкулова:

Ексклузивно

Интервю със...

Никол Станкулова:  

Смятам, че всяка българка трябва да умее да готви ястията от традиционната българска кухня – мусака, пълнени чушки… Но пък те са по-тежки и не са особено подходящи през лятото, когато трябва да се яде по-лека храна. Аз мога да живея на плодове.

Пудинг „Черешка“

Вкусно

Рецепти

Пудинг „Черешка“  

Черешите са богати на витамин С и калий. Имат антиоксидантно действие, укрепват сърдечносъдовата система, подобряват перисталтиката и се препоръчват при артрит и ревматизъм

Небето над Мальовица

Дестинации

Еко дестинации

Небето над Мальовица  

Зелени поляни, ухаещи на билков чай - малко мащерка, малко жълт кантарион, стрък боровинка и диви ягоди. Или скални ръбове, била и езера, които приличат повече на нарисувни, отколкото на истински