GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Новини / BG GREN AWARDS 2015 - Награждават екологично отгов...

Бизнес

Новини

Новини

BG GREN AWARDS 2015 - Награждават екологично отговорни фирми

BG GREN AWARDS 2015 - Награждават екологично отговорни фирми

Националният конкурс ще оцени и награди екологично отговорните фирми, държавни институции и неправителствени организации в страната.

Независимо от сферата, в която оперира кандидатстващата компания и без ограничение на мащаба на дейността й, BG Green Awards 2015, организирани от b2b Magazine и списание GoBIO, ще оценят всички положени усилия в сферата.
Конкурсът BG Green Awards 2015 е уникален по своята същност, защото за първи път две водещи в сферата си национални печатни списания обединяват усилията си да отличат по достойнства най-ярките екологични мероприятия и най-отговорното към природата фирмено поведение. Това само по себе си вече е сериозна заявка за коректност и прозрачност на избора. Събитието не е само цялостна методология за измерване на екологичните показатели, но и на реалното зелено корпоративно поведение, чрез отчитането на мнението на самите служители.
Всички желаещи да се включат в надпреварата за BG Green Awards 2015 могат да кандидатстват без такса за участие на www.bggreenawards.com до 20-ти май.Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане