GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / 7 звездни поддръжнички на кърменето...

Любопитно

Наръчник за родители

7 звездни поддръжнички на кърменето

7 звездни поддръжнички на кърменето

От селфита, докато кърмят до световни блогове, тези известни майки насочиха прожектора към нормалността на кърменето в живота на жената.

Алиса Милано

Звездата проследява в снимки целия процес на кърмене на дъщеря си Ализабела - от момента, в който се е родила, до ден днешен. Според Алиса Милано "гърдата е най-доброто" и красивите фотоси показват кърменето като естествена част от живота.

Майим Биалик

Звездата от "Теорията на Големия взрив" е горда, че е кърмила дълго сина си. Четирите години на кърмене тя обобщава в трогателна бележка към малкия Фред: "Благодаря ти, че си ми кърмаче."

Гуен Стефани

Гуен е майка на три прекрасни момченца. След като роди най-малкия си син Аполо, тя показа прекрасен момент от кърменето му в подножието на швейцарските планини. Придружи я с надпис: "Това е моят живот и ще кърмя, където си искам."

Наталия Водянова

Празнувайки рождението на сина си Максим, руският супермодел пусна снимка как го кърми в Instagram. Тя го кърми гола, пред обектива на световно известен фотограф, докато се готви за фотосесия.

Жизел Бюндхен

Жизел е толкова страстна защитничка на кърменето, че смята, че трябва да има закон, който да задължава майките да кърмят новородените си бебета поне 6 месеца след раждането. Тя също пусна снимка в Instagram как кърми по време на фотосесия.

Салма Хайек

Салма Хайек направи фурор в Африка, когато накърми новородено бебе, докато все още кърмеше дъщеря си Валентина.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е категорично на страната на кърмещите майки и през 2008 тя позира за корица, докато кърмеше. Освен това тя е посланик против рака на гърдата и след като премина през двойна мастектомия с превантивна цел, огласи това публично, за да увеличи осведомеността на хората по проблема.


Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане