GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / Знаете ли, че? / 5 идеи за зелен Свети Валентин...

Любопитно

Знаете ли, че?

Знаете ли, че?

5 идеи за зелен Свети Валентин

5 идеи за зелен Свети Валентин

Свети Валентин чука на вратата и милиони картички и балони ще бъдат подарени, след което ще се отправят към депата за отпадъци; изкуствени аромати и оцветители ще изпълват телата и хората ще похарчат много пари за предмети, които не след дълго ще бъдат захвърлени. Ако вашето екологично съзнание се съпротивлява на всичко това, можете да потърсите по-здравословни и евтини начини да покажете любовта си един към друг и към Земята. Ето няколко идеи как да направите това:

 

Домашни макарони

Тези божествени, вдъхновени от Франция сладкиши могат да бъдат направени изцяло от прости съставки и естествени цветове. Намерете интересна рецепта в интернет и се заловете за работа. Кухнята ще ухае приятно дни след това, а любимият ви със сигурност ще отбележи, че нищо не може да се сравни с вкуса на домашния сладкиш!

Органичен шоколад

 

Впуснете се в царството на органичните шоколади, които предлагат наслада за сетивата и са благородни към природата. Има най-различни вкусове и марки, които може да подарите. Можете да изработите и собствен "патент" шоколад, като разтопите органичен черен шоколад и залеете с него ядки и плодове.

Подарете преживяване

 

Предметите винаги отстъпват пред силата на личните преживявания. Помислете какво радва близкия ви човек най-много - музика, изложби, пътешествия, театър, екстремни спортове - и вземете билети за съвместни приключения.

Осиновете животно

 

Ако живеете заедно и обмисляте създаването на семейство, може би е добър вариант да се сдобиете с очарователен космат приятел. В приютите има много сладки котки и кучета, някои от които вече са изпитали на гърба си тъмната страна на човешката природа - може да се окажете техни спасители.

Закуска в леглото

 

В крайна сметка, защо не си подарите един ден само за вас, който да прекарате в леглото? Толкова рядко посвещаваме времето си само на любимите си хора, които често са изпреварени от работни ангажименти, колеги, събития и т.н. Изключете телефоните, обградете се с приятни книги, музика, свещи и се отдайде изцяло един на друг.


Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане