GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Новини / „Оранжев велотур“ в София показва как колелото е б...

Бизнес

Новини

Новини

„Оранжев велотур“ в София показва как колелото е безценно за придвижване в града

„Оранжев велотур“ в София показва как колелото е безценно за придвижване в града

Официалното откриване на „Оранжев велотур“ е в 16 часа на 25 април (петък). Началната точка е Холандското посолство в България, на ул. „Оборище“ 15, а финалът – към 17:30 пред Националния театър „Иван Вазов“.

Мотото на Оранжевия велотур -2014 е „Безопасно придвижване с колело в София“ (Safe Cycling in Sofia). Първото му издание през 2013 премина при голям успех, като сред участниците бяха министри, посланици, дипломати, известни личности и десетки велоентусиасти.

Покани да се включат във второто издание на Оранжевия велотур са отправени към кмета на града Йорданка Фандъкова, общински съветници, всички посолства в София, известни личности, съпричастни към каузата „на колело в града“. Очаква се във велотура да се включи екипът на Холандското посолство.“Всеки на колело е добре дошъл да се включи в Оранжевия велотур, ще се радваме да носите и нещо оранжево“, казват от сдружение Велоеволюция.

Организаторите на велотура планират да демонстрират идеи, с които да покажат, че карането на колело в София е не просто средство за придвижване, а приятно преживяване.


Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане