GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Здраве / GoBIO трансформация / Яж, тренирай и отслабвай след 1 месец Георги е по ...

Здраве

GoBIO трансформация

GoBIO трансформация

Яж, тренирай и отслабвай след 1 месец Георги е по -лек с 12 кг.

1 5 2 3 4

Естествено, неговата сериозна мотивираност и искрено желание да се промени оказват решаваща роля за перфектните резултати от GoBIO трансформация!

Д-р Райна Стоянова изготвя специален хранителен режим, богат на чиста био храна и следи здравословното му състояние.

Личният му треньор Мартин Гаджев обновява тренировъчната му програма, съобразявайки се с целите и най-подходящите за него упражнения.

GoBIO продължава сериозната си работа по неговата здравословна трансформация и в следващия брой ще видите какво се случва, когато човек повярва, че е възможно да се промени.

Днес ви представяме как 23-годишният Георги Иванов от София се промени за един месец с GoBIO трансформация.

 

Данните на Георги Иванов след изминалия месец!

Тегло: 87,5 кг

Мазнини в тялото: 13,7%

Вода в тялото: 63,2%

Мускулна маса: 71,8 кг

Индекс физически статус: 6

Костна плътност: 3,7 кг

Индекс на мазнините в корема: 2,5

Разход на калории за ден: 2236 kcal

Възраст, отговаряща на метаболизма: 12 години

Индекс на телесното тегло: 26,4      

Програма

Програмата на Георги за втория месец включва упражнения за определени мускулни групи в различните дни от програмата, които той избра да провежда във фитнес клуб „Левски-Илиана" в Dance Palace Sofia. Изборът му се спря на тази просторна зала, тъй като тук на негово разположение са изключително професионални уреди и съоръжения, а локацията е комуникативна - в плувен комплекс „Спартак". Естествено, възползва се пълноценно и от масажите, финландската сауна и парната баня, които предлага възстановителният център.


Основни правила в режима на Георги:

Първото правило за НЕпропускане на хранене е винаги валидно. По този начин метаболизмът ще работи на пълни обороти.

Закуската: Oбикновено Happy&Healthy предпочита да осигури стабилни и балансирани калории за старт на динамичния ден на Георги - около 350-450 килокалории под формата на бавен въглехидрат и малко протеин:

 • овесени десерти с мляко
 • овесена палачинка
 • пълнозърнест сандвич с маслинова паста
 • парче сьомга
 • сирена.

Междинното хранене е изключително важно, тъй като денят на Георги започва рано сутрин и не искаме до обяд да е гладен, като така го предпазваме от прехранване при основните хранения. Междинното хапване е съвсем леко и може да бъде:

 • фреш – 300 мл
 • капучино - около 100-200 килокалории
 • плод - средно голяма ябълка
 • плодово кисело мляко – 200 г.

Обядът на Георги винаги е  придружен със салата или задушени зеленчуци, листни, домати, краставици, 20 г сирене. Съставките трябва да образуват 250-300 г порция, като при овкусяването не си позволяваме повече от супена лъжица зехтин и много малко или най-добре никаква сол.

Супата също е добър вариант за обяд (300 мл зеленчуково минестроне или крем-супа от зеленчуци - около 300 калории), пастата, пицата и оризът е добре да се консумират също по това време, като винаги предпочитаме интегрално брашно от органичен произход и никакви колбаси върху тестото. 

Следобедната закуска може да бъде:

 • плод
 • сирена - по избор, но не повече от 100 г и по възможност немазни
 • кисело мляко
 • черен шоколад - до 4 парчета (28 г)
 • сладкишче, но задължително приготвено по специалните ни happy&healthy рецепти

За вечеря предпочитаме чисти протеини, най-често риби, сготвени по всякякъв начин без пържене. Oграничения в количеството почти няма, но гарнитурата трябва да бъде не повече от шепа зеленчуци. В случай че дадем някакво месо, то количеството му е колкото длан.

Повишено е вниманието ни към сосовете! Много са калорични, особено тези, които са със сирене, както и BBQ сосът, в който има много захар! Така че, освен че сме много пестеливи, рядко си позволяваме да ги приготвяме, защото в Happy&Healthy ценим истинския вкус на храната.

Сутрин и вечер Георги пие по една капсула зелено кафе на зърна Nature`s way (можете да го намерите в аптеките). То е здравословно, намалява апетита, изгаря мазнините, поддържа метаболизма на кръвната захар след хранене, има силно антиоксидантно действие, намалява окислението на LDL холестерола, поддържа кръвното налягане в нормални граници и др. В комбинация с нискокалорична диета и физически упражнения допринася за поддържане на нормално телесно тегло и нормалното количество мазнини в тялото.

Последно правило:

Георги се придържа стриктно към правилото за водата - пие винаги когато се сети, и не посяга към газирани, подсладени и консервирани напитки, пълни с празни калории и много вредни вещества.

 

 


Gobio transformation началото

Още теми от Здраве

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане