GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / Знаете ли, че? / Тайните на перфектния стил за офиса...

Любопитно

Знаете ли, че?

Знаете ли, че?

Тайните на перфектния стил за офиса

Тайните на перфектния стил за офиса

Дизайнерът Тина Търк дава съвети как да се обличаме перфектно за офиса, като изглеждаме едновременно елегантни и не прекалено корпоративно издокарани.

 

Висящи обеци. Златните обеци къпят лицето в мека светлина и придават топло излъчване на кожата, така че да не изглеждаме уморени. Най-подходящи са не особено дълги обеци с формата на капки.

Бонус съвет: Не забравяйте аксесоарите. Те показват внимание към детайла - и променят визията на тоалетите, така че можете да носите всеки от тях повече от веднъж седмично.

 

Жилетка с кожен колан. Фино изплетената жилетка може да замени строгото сако. Комбинирайте я с кожен колан, за по-ясно дефинирана талия.

 

Вталена рокля. Вталена рокля по тялото с дължина до коляното ще ни придаде елегантност, без едновременно с това да изглеждаме прекалено секси или натрапчиво.

Бонус съвет: Покажете увереност, като носите дрехи с изчистена кройка, които добре пасват на фигурата ви, вместо да се криете зад широки и отпуснати дрехи.

 

Обувки с висок ток и каишки. Ако работим в офис, "токчетата са задължителни - изглеждаме по-силни, когато сме по-високи" - казва Търк.

 

Фигурални чорапогащници. Голите крака са твърде делнични, така че Търк предлага чорапогащници с малки фигури, които имат повече характер от базисния черен.

 

Златни гривни. Няколко тънки гривнички добавят блясък, без да разсейват погледите от тоалета.

Бонус съвет: В скучно бежово или черно, сте просто поредния служител. Помислете за интересни акценти в бижутата, за да изпъкнете сред тълпата.

 

Огромна чанта. Ако досега сме отивали в офиса с малка чанта, носейки различните необходими за офиса бумаги и вещи в различни торби, по-добре да съберем всичко заедно в огромна чанта, която ни придава по-организиран вид.


Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане