GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / Зелена Звезда / Тайната за бляскава кожа на Кейт Бланшет...

Любопитно

Зелена Звезда

Зелена Звезда

Тайната за бляскава кожа на Кейт Бланшет

Тайната за бляскава кожа на Кейт Бланшет

Кейт Бланшет е една от най-талантливите и красиви холивудски актриси. Едно от нейните невероятни умения е винаги да изглежда перфектно - независимо дали на филмовата площадка, на червения килим или пред обективите на папараците. Голяма заслуга за това има алабастровата ѝ кожа - сияйна, свежа и блестяща. Оказва се, че актрисата има своя тайна за поддържането ѝ, която всяка жена може да изпробва - домашно приготвен скраб за лице и тяло на основата на зехтин или масло от макадамия.

"Зехтинът и маслото от макадамия са изключително полезни за кожата" - казва самата актриса. "Те са незаменими съставки за домашен скраб със сок от грейпфрут и морска сол - трик за красота, който ми издаде един приятел."

За да приготвите у дома ексфолианта на Кейт Бланшет, вземете 1/2 чаша морска сол, сокът на половин розов грейпфрут, 2 супени лъжици органично масло от макадамия или зехтин и ги разбъркайте заедно, докато получите гъста паста. Втрийте ги в кожата, докато сте под душа и изплакнете с вода. Ще усетите кожата си по-гладка и свежа.


Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане