GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Строителство и проектиране / Стар склад се превърна във футуристичен хай-тек хо...

Бизнес

Строителство и проектиране

Строителство и проектиране

Стар склад се превърна във футуристичен хай-тек хостел

1 2

Сензорни екрани, интерактивни елементи и футуристични спални карат това пространство да изглежда като смесица между “капсулованите“ хотели на Далечния Изток и сценографията от “Петият елемент”. В същото време просторният салон на хотела осигурява чувство и уют за срещи с други гости.

Предназначен за едно поколение, което е изцяло и постоянно свързано чрез дигиталните технологии, CityHub застъпва идеята за временното настаняване на съвсем ново ниво. Хотелът се намира в стара индустриална сграда, която някога е била склад. Благодарение на това тя се различава от повечето подобни решения, предоставяйки неприкосновеност като класически хотел и достъпност като хостел.

Тук всеки гост получава лична RFID гривна, която му позволява да се регистрира и да използва бара и другите удобства, без да носи със себе си портфейл. Това елиминира най-неефективните процедури, типични за хотелите и хостелите. Идеята на проекта е да се създаде среда, която да обслужва нуждите на модерните, цифрово грамотни туристи.

Измежду множеството цифрови удобства хотелът предлага достъп до приложение, което включва интерактивен пътеводител със съвети, и чат-стая, която позволява на гостите да споделят информация и да се свързват един с друг. Предложения в реално време от домакина CityHost поднасят информация за текущи събития и дейности.

CityHub включва 50 частни спални, наречени “хъбове”, всяка с двойно легло, Wi-Fi, приглушено осветление и адаптивни системи за музикален стрийминг. Докато баните са споделени, кабините предлагат повече лична неприкосновеност в сравнение с конвенционалните хотели.Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане