GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Био oтпадъци и рециклиране / Стар корабен контейнер се превърна в колоритна чак...

Бизнес

Био oтпадъци и рециклиране

Био oтпадъци и рециклиране

Стар корабен контейнер се превърна в колоритна чакалня в Кейптаун

1 2

Приветствани от ярко червения интериор на чакалнята, хората могат да се почувстват комфортно в този облян от дневна светлина офис и да се отдадат на сътрудничество и комуникация.

Разбивайки представите за конвенционалния офис, Inhouse Brand избрали да използват обновен контейнертранспортен  като опорна точка за дизайна на целия офис. Те частично заменили стените на контейнера с прозрачни стъклени плъзгащи се врати, които визуално свързват гостите в офиса. Стълбища водят към покрива на транспортния контейнер, който се използва като издигната работна площ.

Офисът на рекламната фирма „99с“  се радва на красиви прозорци от пода до тавана, така че Inhouse рещили да се заиграят с тази откритост и разделили пространството на различни нива чрез стъклени прегради, а не чрез стени, коитои да спират дневната светлина. От почти всяка точка в офиса служителите и посетителите могат да зърнат пристанището и Дяволския връх.

Офисът е разделен на два вида зони, едната от които е с фокус върху инидивидуаната работа и повече лично пространство за всеки служител, а другата – комуникационна зона, която насърчава сътрудничеството и комуникацията.

Отвореността на новия дизайн на офиса насърчава иновациите, активността и продуктивността, казват дизайнерите.


Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане