GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Здраве / Интересно / Спорт и здраве – две теми в едно събитие...

Здраве

Интересно

Интересно

Спорт и здраве – две теми в едно събитие

Спорт и здраве – две теми в едно събитие

Участници са както български, така и няколко чуждестранни компании. Те използват събитието като платформа за подсилване разпознаваемостта на продуктите си, разширяване на пазарните си позициите, търсене на дистрибутори и създаване на контакти. По мнение на организаторите от Виа Експо нашият пазар има нужда от подобен род събитие. То обединява в едно темите спорт - здраве и е насочено както към бизнеса, така и към крайните потребители, при които информираността и мотивацията играят ключова роля за промяна в здравословна посока.

Какво ще видите: оборудване за фитнес зали и стадиони, настилки, съоръжения за училищни салони и детски градини, екипировка за спорт и туризъм, топки, раници и чанти. За ефективността и удоволствието от физическото натоварвате не трябва да се пропуска и употребата на продукти като ортези и стелки, възглавнички за нормализиране на pH баланса. Българска фирма ще представи изотонични напитки по професионално разработена формула за оптимална хидратация. Хранителните добавки набират все по-голяма популярност у нас. Фирми, работещи в този сегмент, споделят, че нараства броят на хората, които осъзнават нуждата от активен живот и балансирано хранене. Посетителите ще научат повече за въздействието върху здравето и красотата на витамини, продукти от колаген, алое вера, чай, шоколад и др., обогатени с екстракт от чудотворната гъба Ганодерма Луцидум. Сред продуктовите експонати ще видим супер храна и гурме напитка от Япония.

Друг интересен акцент ще бъде фирма, която ще демонстрира как науката дерматоглифика разчита скрития потенциал на човека по отношение на професионално развитие, спортни заложби и др. За подсилване на положителните емоции организаторите на Sofia Sport & Healthy Life подготвят съпътстваща програма с участието на известни български спортисти. Столична община – Европейската столица на спорта за 2018 г. даде своята институционална подкрепа. GoBio e медиен партньор на събитието.


Още теми от Здраве

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане