GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Ексклузивно / След 20 био години...

Ексклузивно

Без цензура

След 20 био години

След 20 био години

 

Ям фибри. Всяка сутрин хапвам корен от глухарче и бял трън. На обяд: броколи, спирулина, хлорела, морски водорасли. Е, разбира се и таратор - понякога. Пия по 2 литра вода. Дишам дълбоко и издишам по същия начин. Ходя на сауна, скачам на въже, карам колело. Потя се – така елиминирам отпадъците и токсините. Избягвам стреса.

Резултат: вместо на ширина, раста на височина. Висока съм метър и осемдесет и шест.

Животът е прекрасен. Жените вместо силикон си имплантират чипове за увеличаване на интелекта. Мъжете… също. Модерно е да си умен. И жив.

Богатите се движат със скафандри. За всеки случай. Край Добрич вместо канабис садят домати. Телепортацията замести МПС-та. Няма ПТП-а и КАТ няма.    През 2022 г. хората изключиха телевизорите. Тогава всички осъзнаха, че каквото и да им покажат, няма как да вдигнеш самолета с омекотител, който ще ти освежи дъха за 2ккал. Излязоха навън и прекопаха бурените. После събориха блоковете. Засадиха гори и излязоха на палатки.

Земляните не си говорим. Най-накрая. Общуваме телепатично. Няма лицемерие. Всеки прочита мислите на другия.

Задкулисните игри се изучават в учебниците по история в раздел „абсурдите на миналото”. И да, всички българи пораснахме като холандците. Вече не им стигаме до пъпа. Появиха се и 3 млн. вида от поколението „зузи”, които са с аура „на точки” и се изхранват само със слънчева енергия.


Още теми от Ексклузивно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане