GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / Знаете ли, че? / Радостин Кишишев награди победителите от "Воля за ...

Любопитно

Знаете ли, че?

Знаете ли, че?

Радостин Кишишев награди победителите от "Воля за спорт"

Радостин Кишишев награди победителите от

Бившият футболист и настоящ треньор Радостин Кишишев подкрепи националната кампания за хора с увреждания "Воля за спорт". Освен че награди победителите с купи и медали, спортистът се включи и към състезанията - той игра канадска борба, тенис на маса и футбол с децата, като им показваше разни трикове от терена.

Към организираната национална кампания се присъедини и целият футболен отбор "Созопол", начело с треньора и капитана. Певиците Пламена, Веси Маринчева и Рени от Х Фактор пък накараха хората да запеят и затанцуват около сцената.

Морският град е поредният, който се включи към спортната кампания за хора с увреждания. Заместник-кметът на община Созопол Петя Чапевова изрази признателност към кмета Панайот Рейзи, който полага грижи и усилия за по-добър живот на инвалидите. Новият стадион в града е изцяло пригоден за трудноподвижни хора. Организаторите на кампанията страна дариха инвалидна количка на общината, по чието усмотрение да я предадат на някой нуждаещ се.

Кампанията се провежда всяка седмица в различен град с официалната подкрепа на Бойко Борисов и Министерството на младежта и спорта.

 


Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане