GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Вкусно / Рецепти / Пудинг „Черешка“...

Вкусно

Рецепти

Рецепти

Пудинг „Черешка“

Пудинг „Черешка“

Рецепта:

  • 150-200 мл вода или ядково мляко
  • 2 бр. авокадо – добре узряло и меко
  • 25 череши без костилки
  • 10 фурми – накиснати за няколко часа, за да омекнат или 1-2 с.л. натурален мед/агаве/кленов сироп
  • сурови ядки
  • кокос

 

Приготвяне:

В блендер или кухненски робот поставете обеленото авокадо, добавете черешите, водата или млякото и накиснатите фурми (или подсладителя, който сте избрали). Блендирайте до получаване на крем. Със шпатула избутвайте крема от стените, ако е необходимо. Ако сместа е прекалено гъста и затруднява блендера ви, добавете още вода или мляко. Опитайте го, преди да сервирате и добавете още фурми или подсладител, ако е необходимо, за да си го направите абсолютно по ваш вкус.

Можете да си добавите ядки или да го поръсите с кокос.


Още теми от Вкусно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане