GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / Знаете ли, че? / Организират уникални игри за младежи във Варна...

Любопитно

Знаете ли, че?

Знаете ли, че?

Организират уникални игри за младежи във Варна

Организират уникални игри за младежи във Варна

Реализирането на проекта ще даде възможност на младежите да участват в уникални, нови и различни игри с балонени костюми, които по един нестандартен начин ще бъдат израз на динамиката в действия, инициативността, добрия диалог, сътрудничеството и преследването на общите цели.

НГ „Проджекторите” си поставя за цел с изпълнението на дейностите да ангажира младите хора в активности, общуване, създаване на благоприятна среда и възможности за иницииране и на други развлекателни дейности благоприятстващи развитието на града и региона.

Проектът се реализира с финансиране по програма „Младежки проекти 2015” на Дирекция „Образование, младежки дейности и спорт” към Община Варна и в него ще бъдат включени 60 младежи и 16 доброволци. Активностите по проекта ще допринесат и за разнообразяване и обогатяване на развлекателните дейности в гр. Варна във връзка с титлата на града „Варна - Европейска младежка столица 2017 г.”

Варна е единственият в страната град, където участници, жители и гости на града ще могат да се насладят на уникалните игри с балонени костюми, чрез този проект ще си подарят незабравими забавни и уникални моменти.

Игрите с балонени костюми ще се проведат на 2, 3 и 9 август от 17,30 във Варна, ОСК Морската градина – футболно игрище.


Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане