GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Новини / Ново на пазара: три чифта ботуши в един...

Бизнес

Новини

Новини

Ново на пазара: три чифта ботуши в един

Ново на пазара: три чифта ботуши в един

Тайната се крие в различни по височина "приставки", които се закопчават в средата на подметката с подобни на стремена кожени каишки и могат да се сменят според настроението на клиента или климатичните условия.

Ако се поръчат като отделни ботуши, трите чифта могат да излязат около $1 000, твърди дизайнерката Франсиска Пинеда, основател на марката. Клиентите на нейната компания обаче могат да се сдобият с ботушите, които тя е кръстила находчиво "Editor" (Редактор), за $299, ако купят целия сет или по-малко, ако изберат комбинация от две приставки. Ботушите могат да се поръчат в черно или кафяво, с тясна или нормална ширина на прасеца.

"Концепцията за ботуш, който се състои от две части, едната от които подвижна, не е нова, но аз лично никога не съм я виждала изпълнена по начин, който бих сложила на крака си" - казва Пинеда. "Летя често от студена към топла страна и обратното, и смятам, че на много пътешественички ще се хареса идеята да могат да превърнат висок ботуш в бота, без да се налага да опаковат допълнителен чифт в багажа."

По собственото ѝ признание, Пинеда е прекарала няколко години в търсене на подходящите материали и на правилния производител за мултифункционалните ботуши. Крайният продукт я кара да се чувства "100% уверена в качеството, дизайна и удобството им". Дизайнерката определя жената, на която подобен продукт ще допадне, като съзнателна към околната среда и подкрепяща независимите марки, които се опитват да постъпват правилно, вместо да се интересуват само от печалбата. Това е жена, която "оценява елегантността и качеството, но отказва да прави компромиси с комфорта". 


Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане