GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Здраве / Здрави и красиви / Не пропускайте Sofia Sport & Healthy Life от 15-ти...

Здраве

Здрави и красиви

Здрави и красиви

Не пропускайте Sofia Sport & Healthy Life от 15-ти до 17-ти октомври в НДК

Не пропускайте Sofia Sport & Healthy Life от 15-ти до 17-ти октомври в НДК

Спортът и здравословният живот набират все повече популярност у нас, въпреки че в България само 22% от българите са физически активни, а болестите се „подмладяват" с всяка изминала година.

За да се промени тази негативна статистика е необходима мотивация, развитие на спортна и здравословна култура. 

В отговор на тенденциите Виа Експо организира Sofia Sport & Healthy Life.

От 15-ти до 17-ти октомври в НДК изложението ще предостави платформа за бизнеса, за да покаже своите актуални предложения, а крайните потребители ще имат възможност да се информират и сравнят различни продукти.

Участието на родни и чуждестранни фирми е продиктувано от различни мотиви. По мнение на Емилия Раданова и Валентин Ружев от водеща българска фирма все повече хора осъзнават нуждата от активен живот и балансирано хранене, което обуславя и увеличеното търсене и предлагане на хранителни добавки на пазара.

„Изложението за нас отговаря на актуална тенденция, която е заложена и в развитието на портфолиото на компанията, а именно темата за здравословния живот" - допълват те. Тя ще представи хранителни добавки и изотонични напитки.

Сред изложителите е фирма, специализирана в производство на меки желатинови капсули на база масленоразтворими витамини, екстракти и етерични масла, използвайки силните ни традиции в природолечението. „Искаме да покажем, че и в България се произвеждат качествени продукти" - отбелязва Мила Вачева.

Людмила Михайловска е управител на фирма-изложител, която предлага туристическа екипировка и оборудване. Тя споделя, че не трябва да се прави компромис с тяхното качество и споделя, че все повече млади хора стават страстни любители на планината, преходите и къмпингуването. Целта на участието е да направят брандовете, които представляват на българския пазар, по-разпознаваеми и известни.

Посетителите на Sofia Sport & Healthy ще имат възможност да се запознаят и убедят в ползите от употребата на продукти с колаген, Алое Вера, бирена мая, както и такива, обогатени с екстракт от чудотворната гъба Ганодерма Луцидум. Ще бъде показана и козметика, програми за отслабване, супер храна и гурме напитка от Япония. Интересен акцент ще бъдат цветните есенции, които са решение за справяне с емоционален дисбаланс, както и демонстрацията на тест върху папиларните изображения, разкриващ полезна информация за това кой е най-подходящият за нас спорт и към какви заболявания сме предразположени.

Сред експонатите ще бъде и професионално оборудване за фитнес зали и стадиони, настилки. За комфорта от физическите натоварвания безспорна е ролята на екипировката - обувки и облекла за футбол, волейбол, баскетбол и др. Топки, раници и чанти също намериха своето място на изложението.

За повишаване на положителния заряд на събитието организаторите от Виа Експо подготвят съпътстваща програма. Посетителите ще имат възможност да се срещнат с известни лица на родния спорт, да участват в томболи с награди и да се включат в атрактивни спортни демонстрации.

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Виа Експо - www.viaexpo.com

Още теми от Здраве

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане