GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Био oтпадъци и рециклиране / Модерен дизайн и селски уют в дом от рециклирани м...

Бизнес

Био oтпадъци и рециклиране

Био oтпадъци и рециклиране

Модерен дизайн и селски уют в дом от рециклирани материали

Модерен дизайн и селски уют в дом от рециклирани материали

Таванът се простира на приблизително 290 кв. м. и включва две спални за гости. Главното пространство е с площ 83 кв. м. Планът на етажа е оформен като трапец, създавайки интересна перспектива, когато се погледне към кухнята през основната жилищна площ.

Таваните са подкрепени от масивни дървени колони, които акцентират върху дълбоките кафяви тонове на подовете от масивно дърво и тъмно червена тухла. Почернелите стоманени врати и сенникът също придават уют и очарование.

Едната от баните включва вана на крачета от средата на миналия век, разположена в душ-кабина от сиви плочки, тухли и стъкло. Главната спалня е проектирана с перфектна симетрия, отличаваща се с две врати, гобуси с мека светлина и легло с конструкция, вдъхновена от Изтока.

Интересното в дома е това, че много от неговите интериорни компоненти са от рециклирани материали. Така например дървени греди от стари плевни са използвани за кухненските плотове, а мраморни плочи от стара къща бовиват главната баня.

Този красив таван е чудесен пример за това как, при наличието на добър дизайн, боклукът на едного става богатство за другиго.


Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане