GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Здраве / Интересно / МК Международен конкурс по пилатес...

Здраве

Интересно

Интересно

МК Международен конкурс по пилатес

МК Международен конкурс по пилатес

 

Имаме ли между нашите читатели хора, които се занимават със спорт или такива, които искат да правят кариера като персонален инструктор, а защо не и групов?

Вече имаме академия по фитнес и спорт в България ( BFS Academy) осигуряваща на студентите си международни фирнес сертификати от официални фитнес профрами!

Не е нужно да пестим пари, за да отидем, в някоя друга страна, да резервираме самолетен билет,  хотел и още повече да следим  програмата на инструктора,  при който искаме да се сертифицираме  или пък да го чакаме да посети държава близо до нашата, за да ни излезе по тънко…

Всичко това е вече не е нужно!  BFS Academy работи с най-добрите и престижни фитнес програми и тъй като България е с различен стандарт от останалите страни, цените на курсовете са много по-приемливи, от няколко пъти по-високите в чужбина и това, ако не е повод за усмивки.

Този месец на 30.01 е първият организиран курс на академията.

Пилатес с Майкъл Кинг,  едно от водещите лица във фитнес индустрията.

МK Pilates (Майкъл Кинг Пилатес) – Майкъл Кинг, с неговия над 34 годишен опит в преподаването на метода Пилатес, е високо ценен и уважаван като преподавател в индустрията. Той активно се занимава с Пилатес стандартите, както на международно ниво, така и на територията на Великобритания, като разработва и развива национален стандарт за обучение по Пилатес във Великобритания

Ако искате да станете абсолютно международен, сертифициран, професионален инструктор по пилатес, това е вашата възможност.


 


 


Още теми от Здраве

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане