GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Новини / ЛЯТНО КИНО В ПЛАНИНАТА на Узана Поляна Фест...

Бизнес

Новини

Новини

ЛЯТНО КИНО В ПЛАНИНАТА на Узана Поляна Фест

1 2

Безплатни автобуси ще извозват гостите на фестивала от Габрово към местността Узана.

Българска иновационна еко-отоплителна технология, прясно подготвен палатков лагер, прожекции на филми, свързани за събуждане на еко-съзнанието ни подготвят десетки доброволци и екипа на УзанаПолянаФест, който ще се проведе този уикенд в географския център на страната – местността Узана над Габрово.

Организаторите съветват обаче тази година гостите на фестивала да се въоръжат с по-топли дрехи, заради доста по-ниските температури от типичното за сезона и високата надморска височина. Къмпинг-оборудването също ще е нужно на желаещите да се впуснат в узански приключения през идния уикенд, тъй като вече местата за настаняване извън къмпинга са резервирани от по-ранобудните.

Благодарение на организаторите от Фондация Тайм-екопроекти, феновете на фестивала ще могат стигат от Габрово до събитието в географския център на страната ни – Узана безплатно.

Тази година връзката между лична и социална промяна е фокус на феста и силната програма ще озадачи по-спокойните натури с огромен избор от паралелно случващи се събитития – от Презентационния и Дзен центровете, през АртАтелиета и ЕкоАкадемията, до ЕкоПазара и атрактивната музикалнаа програма – трите дни на феста няма да оставят никой в инерцията на ежедневието. Специален гост на събитието ще бъде американеца от Илинойския университет Джон Мълроу, който ще демонстрира специфичния си метод на работа за усточйиво развитие, който разпространява от Азия до Южна Америка. Вечерта пък на 19.07 ще чуем и лекцията на Филка Секулова от Свободния университет в Барселона за алтернативи в икономикатa.

Важно за посетителите на място, освен, че както всяка година билетът е безплатен е, че ще трябва да оставят колите си по-далеч от фестивалната зона.

Няма да бъдат допускани изложители, които не са били предварително одобрени, заявиха от организацията на събитието.

Подробна програма на фестивала можете да свалите от сайта : http://uzanafest.com/Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане