GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / Кожа от сьомга и змиорка за устойчиви аксесоари ...

Любопитно

Еко тенденции

Кожа от сьомга и змиорка за устойчиви аксесоари

1

Луксозните чанти и портфейли на Heidi & Adèle's са направени от животинска кожа, но са напълно устойчиви и екологични. Ще попитате как се случва това. Много просто - за красивите си аксесоари двете дами ползват кожи от сьомга и змиорка, смятани за отпадъчен продукт на хранителната индустрия и обикновено отстранявани като ненужни.

Рибешката кожа, според Хайди Карно и Адел Тейлър, има същия вид и издръжливост като останалите животински кожи на пазара. Освен това абсорбира лесно оцветителите, което е довело до многобройните атрактивни нюанси на модните продукти на компанията. Освен това притежателките им могат да ги носят без чувство за вина, каквато предизвиква например изборът на аксесоари от екзотични кожи като питон, добивани с незаконни и нехуманни средства.

Дизайните на двете дами, които определят себе си като "еко-екзотични" включват класически форми и живи цветове и текстури. Вариациите, жизнерадостта и красотата на кожите, които използват, гарантира, че всяка чанта е неподражаема и перфектно съчетава устойчивост и стил. Аксесоарите могат да се носят по време на заетия бизнес ден, след което да бъдат лесно трансформирани във вечерни чантички и парти-клъчове. 


Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане