GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Новини / Зелените звезди на GoBIO фестивал...

Бизнес

Новини

Новини

Зелените звезди на GoBIO фестивал

Зелените звезди на GoBIO фестивал

 

Тази неделя (18 май), ще се проведе първият GoBioфестивал, от 09:00 до 18:00часа в комплекс „Макси“ на столичния бул. „Симеоновско шосе“ 110.  Очакват ви много атракции, лекции, спорт, био базар и още много изненади, а входът е свободен.

Между 12:00 – 13:00 часа, Дидо от D2, Миленита, Елен Колева, Мария Силвестър, Никол Станкулова, Драго Симеонов ще направят демонстрации и ще приготвят в различните зелени работилнички  - хрупкав домашен хляб, био градинка, домашно кисело мляко, ръчно изработени свещи, безвреден сапун с етерични масла, здравословни сладки и бижута от стари вещи.

             В зелената изложителска зона освен уъркшопове ще има различни специализирани щандове, от които посетителите ще могат да се сдобият и запознаят с най-различни продукти и услуги, свързани със здравословния и хармоничен живот.

 

Изтъкнати специалисти в областта на здравословното хранене, традиционната и алтернативна медицина ще проведат лекции и ще запознаят публиката с най-различни теми: Истината за автоимунните заболявания и как да се справим с тях схолистичния нутриционист Надя Петрова; Хранене за добър имунитетс д-р Райна Стоянова; Пълноценното детско хранене - от утробата до детската градина – с холистичен нутриционист Магдалена Пашова; Основни етапи в био земеделиетос д-р Светла Николова; Храните - полезни за едни, вредни за други според Аюрведа -  с д-р Антоанета Заркова.

Паралелно с лекциите, професионални треньори и инструктори по йога - Светла Иванова, пилатес - Наташа Радуканова, комбатекстрийм - Мартин Гаджев, дeнс екстрийм -Стелиос Кон и зумба - Даво Гарсия ще бъдат на разположение през целия ден. Всеки гост ще може да се включи в тяхна тренировка, както и да получи индивидуален съвет и препоръки за добър физически тонус.

Входът за GoBioФестивал е свободен. Предварителна регистрация е необходима само за лекционните и спортните модули, тъй като имат определен капацитет. Можете да се запишете предварително на www.festival.gobio.bg.

 

Очаква ви томбола със страхотни награди и изненади!

  • Професионален велосипед от фирма Максбайк
  • Уикенд за двама в хотел «Перун Лодж» гр. Банско
  • 2 броя индивидуални ортопедични стелки, изработени от «Фуут кеър медикотехническа лаборатория» ЕООД
  • 3 безплатни урока по скуош с професионален инструктор
  • Организатор на събитието е българското списание за здраве и хармония GoBio.

Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане