GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Новини / Здравословното хранене - мода или необходимост?...

Бизнес

Новини

Новини

Здравословното хранене - мода или необходимост?

Здравословното хранене - мода или необходимост?

Много от вас вече знаят, че здравословният начин на живот ни помагат да живеем по-добре и по-пълноценно, но колко от Вас наистина го правят?С това обучение искаме да Ви дадем възможност да чуете експертното мнение на един доказан специалист в областта на здравословното хранене - Д-р Райна Стоянова. Нейните знания и опит ще Ви дадат нова гледна точка за ползите от здравословния и балансиран начин на живот.

Голяма част от хората смятат, че здравословното хранене изисква много усилия и време. По време семинара ще се запознаете с лесни и вкусни рецепти, с които ще разберете, че невинаги са необходими много време и усилия, за да се храним здравословно. Доброто планиране и избора на подходящи храни са в основата на всичко. Лесно и приятно е да се храним здравословно, стига да знаем как!

Д-р Стоянова специализира гастроентерология в една от най-елитните болници в България, а своето образование е завършила в Медицински Университет - София. Нейният опит в областта на храненето и диетиката започва още от студентските й години, а по време на своя стаж в гр. Париж тя придобива ценни знания от работата си с имена като Д-р Пиер Дюкан, Проф. Готие и Проф. Карел.

В своята работа Д-р Стоянова съчетава успешно клиничния и академичен медицински подход с превенцията и профилактиката на здравето чрез хранене. Младата лекарка е убедена, че храненето стои в основата на повечето заболявания.

Сега тя е тук за Вас - препоръчва, консултира и споделя своя опит!


Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане