GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / Звездата от "Здрач" Ники Рийд пусна своя линия вег...

Любопитно

Зелена Звезда

Звездата от "Здрач" Ники Рийд пусна своя линия веган чанти

1 2

Памела Андерсън не е единствената актриса със собствена линия веган аксесоари. Актрисата от "Здрач" Ники Рийд също вече се гордее с модни чанти, изработени от изцяло органични материали. Създаден в колаборация с организацията "Свобода за животните", модният ѝ бранд е кръстен "Céline of vegan fashion".

"Рийд е известна с подпомагането на добри каузи и с превръщането в глас на онези, чийто глас е трудно да бъде чут" - мотивират се от "Свобода на животните". Сътрудничеството с нейната марка те отдават на "споделената любов към опазването на природата, устойчивостта и дизайна".

Всяка от 6-те чанти е направена в САЩ от растително-боядисани рециклирани изкуствени кожи или велур и органичен памук за подплатата. Всички ципове са от рециклирани метали и вървят по лента от органичен памук.

"Никога не съм смятала, че мога да обединя своята любов към природата и животните, своите негативни възгледи за съвременната хранително-вкусова промишленост и увлечението си към стила и модата. Но ето, че всички се учим, нали така" - казва актрисата, която от дълги години спазва веган режим на хранене. Според нея, що се отнася до екологичната мода, е важно да се създават продукти, които са ежедневни, а не "изключителни".


Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане