GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / За нас

За нас

Go BIO Представя на своите читатели информационни статии, новости и факти в сферата на екологията, еко програми за развитие, спорт и почивка,съвети за здравословен живот, пътешествия, информация от медицинско естество, биотехнологии и иновации. В списанието може да намерите каталог с огромно разнообразие на продукти и храни с органичен произход и здравословни качества и стоки за дома и децата. Всичко това заедно с високите стандарти за журналистическа етика,които следва нашия екип прави списание”Go BIO” интерестно и приятно за четене без да се  прави компромис със сериозността и полезността на съдържанието.

НАШАТА МИСИЯ е да предоставя на своите читатели информация, която да осигури по-природосъобразен и здравословен начин на живот. Ние насърчаваме българският предприемачешки дух, стимулираме екологичните и био практики в бизнеса за подобряване на имиджа в страната. В дългосрочен план очакваме да се превърнем във водеща медийна група с международно значение.

Отговорът на въпроса "Как да живея здравословно, в хармония с природата?" е и прост, и сложен. Няма магическа формула и бързо решение, но в основата на всичко е Вашата воля за промяна. Създадохме списание „Go BIO” с цел да съберем на едно място всичко, което е необходимо на нас, съвременните модерни хора, за да живеем в добро здраве без излишни усилия. 

 

 

 

 


Последни публикации

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане