GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Любопитно / Знаете ли, че? / Започнаха трите дни, посветени на спорта и здравет...

Любопитно

Знаете ли, че?

Знаете ли, че?

Започнаха трите дни, посветени на спорта и здравето

Започнаха трите дни, посветени на спорта и здравето

По мнение на организаторите от Виа Експо, спортът и здравето вървят ръка за ръка и бизнесът, и крайните потребители имат нужда от събитие в подобен формат, което да представи новостите на едно място. Изложението е навременен отговор на актуалните тенденции, свързани с нарастващия брой на хората, преживяващи здравословна промяна.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изпрати поздравителен адрес, в който подчертава социалната роля на спорта и споделя напълно целите на изложението – мотивиране на хората за здравословен начин на живот чрез активни спортни занимания.

По време на официалното откриване д-р Тодор Чобанов, заместник-кмет на Столична община, изтъкна, че спортът, био и натураните продукти са незаменими помощници на съвременния човек, който живее динамично. Г-жа Мила Андреева, изпълнителен директор на Фондация „София - Европейска столица на спорта“ пожела успех на събитието. „Изберете българските биопродукти – те са здравословни, производството им създава заетост и опазва околната среда“, апелира Албена Симеонова, председател на Българска асоциация „Биопродукти".

Сред продуктите, които можете да видите, са екипи за различни видове спорт, обувки, топки, сакове, туристическа екипировка и оборудване, настилки, фитнес уреди за зали и открити пространства, велосипеди, ролери, скейтборди, лонгборди, пружиниращи обувки, ортези, хранителни добавки, козметика и много други.

Организаторите от Виа Експо няма да оставят безучастна публиката на събитието. Всеки посетител има възможност да участва в томболи с награди - полет във вертикален въздушен тунел, хранителни добавки с колаген, витамини и минерали, прополис, шейкър, топки, кънки и спортни очила.

Евгени Иванов, Тереза Маринова и Симона Пейчева ще раздават автографи на своите фенове. Посетителите могат да се включат в демонстрации на практики от йога, които задоволяват нуждите на съвременния човек за едно по-пълноценно съществуване, както и такива на фехтовка, самба, кизомба, акро йога и kangoo.

Sofia Sport & Healthy Life 2015 се провежда под патронажа на Министерство на младежта и спорта и с подкрепата на Столична община – Европейска столица на спорта за 2018 г.


Още теми от Любопитно

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане