GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Здраве / Интересно / Готвене без мазнина...

Здраве

Интересно

Интересно

Готвене без мазнина

Готвене без мазнина

Ние сме много големи привърженици на здравословното хранене, но досега никога не сме имали уред, който готви здравословно. Това събуди нашето любопитство. Какъв е този уред, който може да готви без мазнина? Трябва да го пробваме! И така, решихме да се сдобием с Philips Airfryer и да направим няколко експеримента с него, за да видим дали наистина е толкова добър. Какво ли не сготвихме. То не бяха зеленчуци,  месо, кюфтета, дори направихме чушки и няколко десерта, както и кроасани. Предполагаме, че се чудите в момента кое му е здравословното на кюфтетата? И ние в началото така реагирахме, но разбрахме, че тайната на уреда се крие в неговата уникална технология, наречена RapidAir, която позволява да пържим с въздx с много малко или без никаква мазнина.

Освен уникалната си технология за пържене с въздух, уредът така е измислен, че отцежда цялата мазнина от храните, в контейнер. Именно поради тази причина решихме да не спираме с експериментите и да направим сьомга, за която всички знаем, че е много мазна.  Резултатът беше „Уау“! Цялата мазнина от рибата се беше събрала в контейнера под кошницата на Philips Airfryer! Така, дори и за хора, които обикновено пържат, биха могли да го правят, но по здравословен начин.

Е, наистина останахме очаровани, защото през последните години на пазара се появяваха всякакви алтернативи, които пържат уж с по-малко мазнина, но уви, нито един от тях не покриваше очакванията ни. AirFryer определено мина теста и то с най-високата оценка. J

Освен това, уредът не е и малък. Може да се приготви храна за цялото семейство. Готви бързо, пести време, не цапа, а мазнината, както вече споменахме се събира в контейнера под кошничката. Друго хубаво качество на уреда е, че осигурява голямо разнообразие на масата – с него можете да сготвите почти всичко. Определено Airfryer е с тенденция да се превърне в един от любимите ни и най-често използвани уреди.

Ваучер за 20% отъпка в новия брой на GoBio.

Ако искате да се възползвате от предимставата на уреда или да зарадвате близки и приятели с оригинален и здравословен подарък, в този брой на GoBio ще намерите ваучер за 20% отстъпка от цената на уреда в магазините на Техномаркет. Промоцията е валидна до края на месец януари 2016г.

Ако искате да научите още подробности и информация относно уреда за здравословно готвене Philips Airfryer, може да го намерите тук: http://www.philips.bg/c-m-ho/cooking/fritiurnik-airfryer.html

 


Още теми от Здраве

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане