GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Дестинации / Вълшебството на круизите...

Дестинации

GoBIO пътува

Вълшебството на круизите

1 2 3

 

Генуа – Канарски острови

13-дневен пролетен круиз по западното Средиземноморие е невероятно съчетание от уникален маршрут и привлекателни цени. Отплавайте на 20-ти април от Генуа с MSC Sinfonia, си гарантирате неописуеми колоритни преживявания в Малага, Фуншал, Санта Крус де Тенерифе, Аресифе де Лансароте, Агадир, Кадис и Барселона.

MSC Sinfonia се отличава дизайн и комфорт, съчетавайки най-доброто от континенталния стил с услуги от световна класа и внимание към детайла. Приветлив, професионален екипаж на борда на този елегантен лайнер предлага денонощно гостоприемство и качествено обслужване.

Северните морета

Ако сте обходили северните морета само с фантазията ви, на 21-ви или на 30-ти април може да бъде моментът, в който да я превърнете в реалност. Изберете 10 или 12-дневно пътешествие до Северните морета – отплавайте от Хамбург, вижте Саут Куинсфери, Дувър, Льо Хавър, Сейнт Питър порт, Зеебрюге и Амстердам с луксозния MSC Magnifica.

Революционният и новаторски круизен кораб е символ на изключителен комфорт, пионерски дизайн и технологии, висока енергийна ефективност и отлични екологични показатели. Зашеметяващият круизен кораб може да приюти 2500 пътници, а повечето могат да се насладят на лукса на кабина с балкон с лице към морето. За комфорта им се грижат 1000 души екипаж! В сърцето на MSC Magnifica е зеленият рай на спокойствието - луксозен MSC Aurea Spa. Този разкошен уелнес център предлага безброй възможности за почивка от сауни и турски бани, фитнес център, фризьорски салон, стая за таласотерапия, зона за релаксация и масаж. Възможностите за отдих на борда са безкрайни - поглъщайте слънчеви лъчи в солариума или край един от трите ​​плувни басейна. Единият басейн е с внушителен прибиращ се покрив "Magrodome" - идеален за зимата. Искате да тренирате тенис, да поиграете баскетбол, да потичате за здраве – това е вашата златна възможност.

 


Още теми от Дестинации

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане