GoBIO - Lifestyle magazine

Начало / Бизнес / Земеделски производители / Втори Garden to Business форум в София...

Бизнес

Земеделски производители

Земеделски производители

Втори Garden to Business форум в София

Втори Garden to Business форум в София

На 13 юли от 14 до 18 ч, в Ресторант “Щастливото прасе” (бул. "Цариградско шосе" 17), ще се проведе среща-дегустация между земеделски производители, собственици на хранителни магазини, готвачи и управители на заведения, които желаят да установят връзка помежду си.

Идеята на събитието е да се осигури платформа за контакти между земеделски производители и представители на ресторанти и магазини, които желаят да се снабдяват редовно с прясна и качествена българска продукция.

 Фермерите ще се представят на индивидуални маси за срещи, където ще изложат свои продукти за дегустация и ще разкажат за своята дейност. Главният готвач на ресторант Щастливото прасе - Джун Йошида, ще зарадва гостите с кулинарна демонстрация, а в края на събитието всички ще могат да се насладят на оригинални и освежаващи коктейли, запазена марка на ресторанта.

На второто издание на форума ще се представят 12 производителя на пресни плодове, зеленчуци, зърнени и бобови култури, мед, натурален меден сладолед, сиропи, сладка, ядки, хляб с квас и печива, бутикови конфитюри и млечни продукти от краве, овче, биволско и козе мляко.

 Програма

14:00 -  Начало на регистрацията на участниците

14:00 - 18:00  Срещи между производители и представители на магазини и ресторанти

16:00 - 17:00  Демонстрация на главния готвач и собственик на ресторант

Щастливото прасе - Джун Йошида

17:00 - 18:00  Дегустация-коктейл

Организатор на форума е Хранкооп София, които правят възможна директната среща между производители и потребители всяка седмица на фермерските пазари в кв. Иван Вазов и на Римската стена в София.

 

 

 

Входът за ресторантьори и магазинери е свободен, но местата са ограничени, регистрирайте се предварително тук: http://bit.ly/1UxdaAJ

 


Още теми от Бизнес

Разплащателни карти Защита за онлайн разплащане