Автори

Райна Деницова

Райна Деницова е журналист и редактор с дългогодишен опит. Интересува се от мода, лайфстайл, изкуство, екологичните проблеми на планетата и нови технологии.

Елица Павлова

Елица Павлова

Елица Павлова е тренер и ментор на специалисти, които полагат индивидуални грижи за възрастни в уюта на собствения им дом. Изготвя програми и беседи за ненасилствена комуникация и емоционална подкрепа, които улесняват живота на хора, живеещи далеч от своите близки и роднини. Научете повече на www.grija.bg.

Академия за Родители

Академия за Родители

“Академия за Родители” организира серия от събития за мами и татковци, искащи да направят информиран избор за образованието, възпитанието и здравето на децата си. Целта на форума и съпътстващите го събития е да обедини бъдещи и настоящи родители, специалисти в различни области, неправителствени организации и компании, около една обща идея - да отгледаме здрави, възпитани и умни деца

Анелия Торошанова

Анелия Торошанова

Анелия Торошанова е разследващ журналист с над 20-годишен опит. В момента е водещ на свое авторско предаване по БНР "Закона и Темида".

Д-р Светла Николова

Д-р Светла Николова

Светла Николова е председател на Сдружение АГРОЛИНК и маркетинг мениджър в АРМИНА ООД. От1999 досега е ръководила и участвала в над 40 проекта в областта на биологичното земеделие, анти-ГМО, устойчивото развитие и опазване на околната среда. Светла Николова е доктор на науките в областта на природните полимери, с над 20 години стаж като научен работник и преподавател в ХТМУ, СУ „Кл. Охридски“, БАН и Аграрния университет – Пловдив. Автор на 6 авторски свидетелства и многобройни научни и популярни статии у нас и в чужбина. Един от активните създатели на биопазара в България.

Албена Тонкин

Албена Тонкин

Албена Тонкин е собственик на сайт за здраословен начин на живот www.zdravei.org и програми за детокс . От две години развива Джусинг безплатни програми.

Д-р Райна Стоянова

Д-р Райна Стоянова

Д-р Райна Стоянова е специализант по гастроентерология, член на ISSN (International Society of Sports Nutrition) и експерт по хранене в областта на метаболитните заболявания и храненето. Тя се занимава от 5 години с хранене и диететика. Създател на: www.raynastoyanova.com

Магдалена Пашова - холистичен нутриционист

Магдалена Пашова - холистичен нутриционист

Магдалена Пашова е холистичен нутриционист от CSNN, създател на сайта www.natureltia.com и автор на книгата "По-здрави бебета - всичко за храненето от 0 до 2 години". Освен индивидуални конултации, Магдалена организира различни тренинги, лекции и уебинари за хора, които искат да подобрят храненето и здравето си.

Надя Петрова - Холистичен нутриционист

Надя Петрова - Холистичен нутриционист

Надя Петрова e нутриционист или с други думи казано експерт по здравословно и балансирано хранене с цялостен подход към здравето на човек. Учила съм в Канадското училище за натурално хранене (CSNN), член съм на Канадската асоциация на специалистите по натурално хранене (CANNP), Green chef към мрежата на GLiving и автор на книгите “14 дни детокс” и “Daily Raw”. Всичко за нея на: www.natureinsider.com

Доц. д-р Даниела Илиева-Колева

Доц. д-р Даниела Илиева-Колева

Доц. д-р Даниела Илиева-Колева e НЛП специалист , консултант по бизнес етикет и международен протокол (акредитирана от Europrotocol - The European School of Protocol), мастър по бизнес коучинг и НЛП, експерт по бизнес комуникации, невербална комуникация и презентационни умения и доктор по мениджмънт. Тя е управляващ директор на Pro Business Academy - www.probusinessacademy.com.